Ik zoek personeel

Qlinked staat voor een persoonlijke benadering waarbij wij ons verplaatsen in de opdrachtgever. Daarom komen we graag bij je langs om kennis te maken met de organisatie. Qlinked wil weten welke eisen aan een nieuwe medewerker worden gesteld. Daarbij worden de functionele eisen en de non-functionele eisen bekeken zoals de bedrijfscultuur, samenstelling van de huidige teams, persoonlijke voorkeuren en arbeidsvoorwaarden. 
 

Persoonlijke aanpak


Een vacaturetekst is een platte tekst waar een organisatie niet alles in kwijt kan, vaak spelen andere factoren voor het aannemen van een nieuwe medewerker een rol. Daarom komt Qlinked er graag achter wat het interessant maakt om voor jouw organisatie te werken. Zo kunnen wij kandidaten die aan het profiel voldoen proactief werven en enthousiasmeren.

Qlinked voert altijd persoonlijke gesprekken met de kandidaten waarna een selectie volgt. In dit gesprek gaan wij onder andere in op de ambitie, motivatie, competenties en persoonlijkheid van de kandidaat. Wij zoeken de best gekwalificeerde kandidaat en streven naar een optimale match!

Qlinked specialisme


Qlinked is gespecialiseerd in het werven van professionals met hbo of wo werk- en denkniveau. Wij helpen bij het vinden van goede medewerkers in de zakelijke en financiële dienstverlening.